tienerwerking

De tienerwerking ‘The Elephant’ van het Roodebeekcentrum richt zich tot jongeren van 12 tot 15jaar.

Vrije Tijd

Vakanties

Zowel doorheen het schooljaar als tijdens de paas-en zomervakantie bieden wij heel wat vrijetijdsactiviteiten aan voor tieners. In de vakanties kunnen zij zich uitleven op ons tienerplein, met sport en spel, begeleid door ervaren en plezante animatoren.
Klik hier door voor een overzicht van de paasvakantie , zomervakantie en herfstvakantie 2017.

Woensdagnamiddag 

Maar ook op een gewone woensdagnamiddag doorheen het schooljaar kunnen tieners hier terecht en entertainen we hen met een groot aanbod creatieve activiteiten zoals graffiti, stop-motion, koken, mode, fotografie… Bekijk ons aanbod hier!

JR

SNS

Ook is er een sportief luik, zo kan je hier op maandag én donderdag terecht voor danslessen Hip Hop begeleid door Alphonse Camalandua! Dit in samenwerking met SNS (Sport Na School)

Onderwijs

Project TAaLENT

Ons project TAaLENT omvat taalateliers voor het eerste, tweede en derde middelbaar.

Dit project past perfect in een taaldag of themadag van je school. We ontvangen je klas graag een dag in ons centrum en gaan met jullie creatief aan de slag en stimuleren daarbij het actief gebruik van de Nederlandse taal. Is verplaatsing niet mogelijk voor jullie school, dan komen wij graag tot bij jou!

WP_20160121_009

Studeerruimte

Tijdens de examenperiode verandert het Roodebeekcentrum twee weken in ‘VILLA BLOK’ ; een studeerruimte voor tieners die thuis hun concentratie niet kunnen vinden. Elke weekdag van 10u tot 17u (op vrijdag tot 15u) kan je bij ons terecht met je schoolboeken en blokmateriaal. Er zijn laptops ter beschikking en er is internetverbinding. Daarbij staan we ook klaar met antwoorden op al jou vragen!

Je vindt de Tienerwerking ook terug op facebook

Voor inlichtingen & inschrijvingen // elephant.taalent@vgc.be / 02 770 64 48