vrije tijd

Workshops // Activiteiten

Bij de tienerwerking kan je terecht voor een groot aanbod aan activiteiten. Elke week staat er wel iets anders op het programma! We zijn vaak creatief met potlood of penseel, maar houden ook van het ruigere werk zoals timmeren, graffiti spuiten of op pad gaan met het fototoestel! Ook kookactiviteiten, uitstapjes of sport- en spelactiviteiten komen aan bod. Leuke ideeën zijn uiteraard ook meer dan welkom!

Kom maar eens af en breng gerust een vriend/vriendin met je mee.

April

 • Buitenspeeldag // Woe 19/04:
  Zoals elk jaar gaan doen wij met het Roodebeekcentrum mee aan de Buitenspeeldag. Deze namiddag kan je komen buitenspelen- of chillen met je kleine broer/zus, vriend/vriendin! Er zal heel wat te doen zijn in ons Roodebeekpark! Kom zeker een kijkje nemen. Meer info vind je op facebook.
  13u – 17u // Prijs: GRATIS
 • Rookbomfotografie // Woe 26/04:
  Rookbommen zijn geluidloos en geven mooie felle kleuren af, ze zorgen voor het perfecte decor in je foto! Jullie leren eerst technisch een goede foto maken en nadien zoeken we een coole plek voor onze fotoshoot met rookbommen. Erg speciaal en dus niet te missen! 14u – 16u // Prijs: € 5

Mei

 • Juwelen maken // Woe 03/05:
  Laat de echte designer in je los en creëer een uniek paar oorbellen en/of de armband die perfect bij je nieuwe paar schoenen past!
  14u – 16u // Prijs: € 5
 • Bedruk je eigen tote bag // Woe 10/05:
  De tote bag is een gemakkelijk linnen schoudertasje waar je snel vanalles in kwijt kan. Zonder print of tekening zijn ze uiteraard wat saai. Daar brengen we vandaag verandering in! Je ontwerpt je eigen tekening of stencil en we drukken ze voorgoed op onze zak. Zo heb je een gepersonaliseerd fashion-item.
  14u – 16u // Prijs: € 5

Praktisch:
Elke woensdag van 14u tot 16u
Prijs: 5 euro

Belangrijk!!
Wens je deel te nemen aan een woensdagnamiddag activiteit, gelieve ons hiervan op de hoogte te brengen zodat we voldoende materiaal kunnen voorzien. 

Wens je graag 3-maandelijks een nieuwsbrief in je bus of mailbox?
Mail ons je gegevens door via elephant.taalent@vgc.be

Bezichtig hieronder enkele van onze activiteiten!

 

————————————————————-